Programul de lucru al biroului Memento Green este de luni până la vineri între orele 09:00 – 18:00.
Serviciile de transport sunt disponibile 24/7.
Asistența pentru clienți este disponibilă 24/7 la +4 0310.059.909 sau contact@mementogreen.com

Toate serviciile pot fi rezervate prin telefon, e-mail sau folosind sistemul Memento Green App.
Dacă întâmpinați dificultăți în parcurgerea pașilor, vă rugăm să apelați +4 0310.059.909
De asemenea, dacă doriți să rezervați un transfer pentru mai mult de 7 pasageri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon.

Cu cât mai devreme cu atât mai bine, însă trebuie luat în considerare faptul că în momentul rezervării este necesară furnizarea informațiilor privind data, ora și locația. Contactându-ne din timp, disponibilitatea este asigurată.

Conducătorul auto vă va întâmpina la ieșirea din zona de securitate cu numele/logo-ul afișat pentru recunoaștere.

În cazul în care nu vă întâlniți cu șoferul, vă rugăm să ne contactați pentru a vă pune în legătură cu acesta. Vă rugăm să rețineți că punctul nostru de întâlnire este localizat  la iesirea din zona de securitate, vis-a-vis de florarie.

Șoferul va aștepta timp de 60 de minute pentru debarcare și ridicarea bagajelor. Dacă, din orice motiv, considerați că această perioadă va fi depășită, vă rugăm să ne contactați pentru a informa șoferul – se poate aplica un cost suplimentar pentru prelungirea timpului de așteptare. Dacă nu vă întâlniți cu șoferul sau nu ne contactați în termen de 60 de minute de la ora de aterizării avionului, se va considera neprezentare și va fi percepută taxa integrală pentru rezervare.

Există două situații: un transfer de la Aeroportul Otopeni către mai multe locații din București sau un transfer din mai multe locații din București către Aeroportul Otopeni; pentru fiecare oprire suplimentară se va percepe o taxă de 25 lei.